Zapečené bagetky se žampionovou směsí

53
- reklama -

Suroviny

4-5 větších žampionů
80-100 g sýru (Gouda, Eidam)
50-60 g salámu nebo šunky (dala jsem Vysočinu)
1-2 lžíce majonézy
1 stroužek utřeného česneku
kousek jarní cibulky
špetka chilli nebo pálivého grilovacího koření
pepř
sůl
petrželka
bageta

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony a sýr nastrouháme nahrubo. Cibulku a salám nakrájíme nadrobno. Všechny suroviny smícháme a dochutíme. Bagetu nakrájíme na plátky a směs rozdělíme.


    Zobrazit celý recept

  2. Uložíme na plech s pečícím papírem a při 190-200 stupních zapečeme 10-15 minut. Podáváme horké, jsou pěkně křupavé.

Poznámka od kuchařky

Vše je jednoduché, rychlé a chutné. Můžete přidat kukuřici, jiný sýr, bylinky nebo výraznější koření.