![Zapečená treska po mém_5ff9c0779b41a.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/zapecena-treska-po-mem_5ff9c0778ac95.jpeg)
- reklama -
Suroviny
- brambory
- olej
- celý kmín
- sůl
- pepř
- treska
- tatarská omáčka
- Eidam
- šunkový salám
- koření na ryby
- snítek bazalky na ozdobu
Postup přípravy receptu
-
Dno pekáčku vymažeme olejem a poklademe na kolečka nakrájenými bramborami. Brambory osolíme, opepříme a přidáme trochu celého kmínu.
-
Necháme péct samostatně po dobu 30 min na 200°C.
-
Vezmeme plátky tresky a položíme je na brambory. Na tresku dáme vrstvu smíchanou z tatarské omáčky, nastrouhaného eidamu, šunky a rybího koření.
-
Dáme vše zapéct na zhruba 20 min.
-
Hotovo! 🙂
Kuchařka: Ivvettaa