Zapečená slepičí pochoutka

62
- reklama -

Suroviny
4 a více

1 uvařená slepice
1 větší cibule
strouhanka
4-5 vajec
1 zakysaná smetana
pepř a sůl
kousek másla

Postup přípravy receptu

  1. Uvařenou slepici obereme, pomeleme a maso na cibulce podusíme. Dušené maso necháme vychladnout, pak přidáme strouhanku, vejce, zakysanou smetanu, pepř a sůl. Můžete případně dokořenit i podle své chuti.

  2. Směs promícháme a dáme na vymaštěný pekáček. Nahoru dáme pár plátků másla a v troubě zapečeme. Podáváme s vařeným bramborem, kaší nebo šťouchačkami a na talíři obložíme zeleninou (okurky, rajčata, papriky apod.) a ještě si k tomu můžeme udělat mísu salátu.

Poznámka od kuchařky

Snadné, rychlé, levné a hlavně dobré!