
- reklama -
Suroviny
4 a více
- 1 uvařená slepice
- 1 větší cibule
- strouhanka
- 4-5 vajec
- 1 zakysaná smetana
- pepř a sůl
- kousek másla
Postup přípravy receptu
-
Uvařenou slepici obereme, pomeleme a maso na cibulce podusíme. Dušené maso necháme vychladnout, pak přidáme strouhanku, vejce, zakysanou smetanu, pepř a sůl. Můžete případně dokořenit i podle své chuti.
-
Směs promícháme a dáme na vymaštěný pekáček. Nahoru dáme pár plátků másla a v troubě zapečeme. Podáváme s vařeným bramborem, kaší nebo šťouchačkami a na talíři obložíme zeleninou (okurky, rajčata, papriky apod.) a ještě si k tomu můžeme udělat mísu salátu.
Poznámka od kuchařky
Snadné, rychlé, levné a hlavně dobré!
Kuchařka: MamlajdaD