- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 malé bagetky na dopékání
- 150 g Nivy
- 400 g kuřecích prsou
- sůl
- pepř
- grilovací koření
- 2 cibule
- 3 lžíce cukru
- 1 lžíce balsamika
Postup přípravy receptu
-
Bagetky nožem nařežeme z vrchu a vydlabeme.
-
V kastrůlku si rozehřejeme olej, přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Až bude maso hotové, vypneme a do horkého přidáme nadrobenou nivu. Zamícháme.
-
Bagetky vydlabeme, necháme jen korpus a naplníme směsí. Pokapeme olivovým olejem a zapečeme na 200 °C dozlatova.
-
Mezitím si v kastrůlku dáme trochu oleje, cibuli nakrájíme na plátky a orestujeme. Až cibule změkne, ocukrujeme a pokapeme balsamikem. Krátce orestujeme a vypneme.
-
Hotové bagetky nazdobíme cibulí.
Poznámka od kuchařky
Další recepty najdete zde:http://www.vareniapeceni.cz/
Kuchařka: terezicka1