
- reklama -
Suroviny
            4 porce
							
    
- 4 ploché velké klobouky hnědých žampionů porto bello
- 200 g cukety
- oregano
- sůl
- pepř
- citrónová šťáva
- trochu strouhaného parmazánu
- 100 g mozzarelly
Postup přípravy receptu
- 
Klobouky hub otřeme vlhkým ubrouskem nebo oloupeme a rozložíme „masem nahoru“ (= jako mističku) na plech potřený olejem. 
- 
Nohy z hub nakrájíme nadrobno. 
- 
Oloupanou cuketu nastrouháme nahrubo a důkladně z ní vymačkáme přebytečnou vodu. 
- 
Smícháme nohy z hub, cuketu, parmezán a ochutíme. 
- 
Směs rozdělíme na houby, přikryjeme plátkem mozzarelly a pečeme asi 20 minut, až se sýr rozpustí a lehce zezlátne. Ihned podáváme na horké topince, která vsákne šťávu. 
            Kuchařka: zizala
        
