
- reklama -
Suroviny
- 3 velké klobouky krémových žampionů
- 1 jarní cibulka
- 1 lžíce oleje
- 80 g přírodního tofu
- 70 g sterilovaných červených fazolí
- 1 stroužek česneku
- Sůl
Postup přípravy receptu
-
Žampiony vydlabeme lžičkou, lehce posolíme a vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C na 15 minut.
-
Cibuli nakrájíme nadrobno.
-
Na pánvi rozehřejeme olej, vsypeme cibuli a vnitřky žampionů, lehce posolíme a asi 2 minuty opékáme. Odstavíme z ohně.
-
Tofu nastrouháme najemno.
-
V misce rozmačkáme fazole, které jsme propláchli a nechali okapat. Přimícháme tofu, utřený česnek a osolíme. Vše promícháme vidličkou.
-
Vyndáme žampiony z trouby a teplotu zvýšíme na 200 °C.
-
Klobouky naplníme směsí a vrátíme na 15 minut do trouby.
Poznámka od kuchařky
Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz
Kuchařka: Vareniste.cz