
- reklama -
Suroviny
- 500 g žampionů
- 2 vejce
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- 2 lžíce bramborového škrobu
- 3 lžíce hladké mouky
- 100 – 150 ml světlého piva
- 2 stroužky česneku
- 2 lžičky sójové omáčky
- 1 lžíce worcesteru
- sůl
- pepř
- sladká paprika
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
-
Vejce prošleháme s pivem a hořčicí, přimícháme škrob a mouku, těstíčko osolíme, opepříme, přidáme papriku, utřený česnek, sójovou omáčku a worcester.
-
Žampióny očistíme, nakrájíme na nudličky a vmícháme do těstíčka. V pánvi rozehřejeme olej.
Lžící klademe hromádky směsi do pánve a smažíme dozlatova.
Podáváme s brambory a tatarskou omáčkou.
Kuchařka: Angel 666