Zajíc straciatella

56
- reklama -

Suroviny

4 vajíčka
4,5 lžíce moučkového cukru
4,5 lžíce polohrubé mouky
prášek do pečiva
1 vanilkový pudink
kůra z pomeranče
1/2 čokolády na vaření
1,5 deci oleje

Postup přípravy receptu

  1. Vajíčka, cukr, olej, a vanilkový prášek ušleháme ve šlehači do pěny.

  2. Přidáme kůru z pomeranče, mouku s práškem do pečiva a nastrouháme čokoládu.

  3. Dáme do vymazané a vysypané formy a pečeme. Špejlí vyzkoušíme, jestli je hotový, každá trouba peče jinak.

Poznámka od kuchařky

Omlouvám se za fotku, byla jsem ho dělat dceři neměla jsem moc času. Ovšem, určitě vyzkoušejte, je vynikající. Z 9 vajec a dvojnásobku ostatních surovin je zajíc i beránek.