
- reklama -
Suroviny
- 750 g vepřové plece
- 50 g sádla
- 1 větší cibule
- 100 g uzeného masa
- 10 g mleté papriky
- 4 dcl vody
- 20 g sušených hub(nedávala jsem)
- 1 lžíce soli
- 400 g hlávkového zelí
- cukr
- ocet
- 250 ml smetany
- 2 lžíce hladké mouky
Postup přípravy receptu
-
Jelikož mám hrnec s kameninovou nádobou tak jsem v nádobě na sporáku orestovala cibulku společně s cca 100 g na kostičky nakrájeného uzeného masa. Nádobu s cibulí jsem vložila do PH a přidala ostatní suroviny kromě smetany.
-
Pomalila jsem cca 8 hodin na LOW nakonec jsem přidala smetanu a nechala ještě prohřát. Podávala jsem s houskovým a bramborovým knedlíkem.
Kuchařka: sovicka16