
- reklama -
Suroviny
- 500 g vepřové kýty
- 200 ml červeného vína
- sůl
- pepř
- 1 lžička drceného koriandru a trocha čerstvé natě
- 1 konzerva sterilovaných krájených rajčat
- 2 lžíce oleje
- podle chuti troška cukru
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, okořeníme drceným koriandrem a zalijeme vínem. Přidáme nasekanou koriandrovou nať a necháme v chladu odležet do druhého dne.
-
Ve woku rozehřejeme olej, přidáme maso, které jsme vyndali z marinády a nechali odkapat. Marinádu zatím odložíme stranou. Maso restujeme, až je měkké.
-
Pak přidáme sterilovaná rajčata a zalijeme schovanou marinádou.
Vše necháme zredukovat na potřebnou hustotu. Trvá to už jen chvilku. Dochutíme solí a je-li třeba, přidáme asi půl lžičky cukru.
Podáváme s bílým pečivem.
Kuchařka: Angel 666