Vývar s kari chutí , čerstvou zeleninou a bylinkami

39
- reklama -

Suroviny

3-4 kosti (odřízlé z vepřového masa)
2 mrkve
1/2 celeru
1-2 petržele
1 menší brokolice
sůl
pepř
voda
libeček
petrželka
1 čajová lžička kari koření nebo špetka muškátového oříšku
1 rajče pokrájené větší

Postup přípravy receptu

  1. Kosti s masem, odkrojené od krkovičky, omyjeme, osušíme a dáme vařit spolu s očištěnou, na malé kostičky pokrájenou zeleninou. Brokolici omyjeme, rozebereme na růžičky a ve chvíli, kdy je maso z kostí i zelenina téměř měkké, ještě krátce povaříme.


    Zobrazit celý recept

  2. Kosti vyndáme, maso z kostí, pokrájíme nadrobno a přidáme k polévce. Polévku dochutíme solí, pepřem a kari kořením (nebo muškátovým oříškem).

  3. Vložíme uvařené a scezené nudle, necháme přejít varem a vypneme. Podáváme se zelenou cibulkovou natí.

Poznámka od kuchařky

Může se přidat i česnek, podle každého.