
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 fitness bagetky
- 2 Mozzarelly
- 200 g Šmakouna s hlívou
- 250 g žampionů
- 1 větší cibule
- 150 g rajčatové passaty
- 1 stroužek česneku
- 1 lžička provensálského koření
- bazalka
Postup přípravy receptu
-
Cibuli si pokrájíme na jemno a necháme zpěnit na lžíci oleje.
-
Přidáme očištěné žampiony na kostičky a zarestujeme 2-3 minuty. Odstavíme z ohně a opatrně vmícháme pokrájený Šmakoun.
-
Bagetky si rozkrojíme, potřeme passatou, kterou jsme ochutili česnekem a kořením.
-
Rozdělíme na ně směs, navrch položíme plátky mozzarelly a dáme zapéct na 10 minut do trouby při 220°C, nejlépe s funkcí gril. Dozdobíme čerstvou bazalkou a papáme.
Poznámka od kuchařky
http://www.facebook.com/MishkaDiary
Léto, sezóna grilování a pikniků, je v plném proudu, a proto dneska lehčí rychloreceptík, který uspokojí i ty náročnější.
Kuchařka: MishkaCZ