- reklama -
Suroviny
- Špagety (Agnesi italské)
- 1 cibule
- 1 rajčatový protlak
- 250g vepřového masa
- 3 rajčata
- 1 stroužek česneku
- plátek sýra 10 dkg na ozdobu
- sůl
- pepř
- koření (na špagety)
Postup přípravy receptu
-
Do kastrolu dáme olej a na něm zpěníme na jemno nakrájenou cibulku, po zpěnění přidáme maso a orestujeme. Zalijeme vodou a přidáme rajský protlak a vaříme dokud není maso měkké.
-
Potom přidáme prolisovaný česnek, ochutíme, popřípadě zahustíme solamylem,ale nemusíme.
-
Mezitím si uvaříme špagety – do hrnce dáme vodu, sůl a olej, jakmile voda začne vařit dáme špagety, zamícháme aby se neslepily a přivedeme k varu.
-
Nakonec nandáme na talíř a posypeme sýrem.
Poznámka od kuchařky
DOPORUČUJI JSOU OPRAVDU VYNIKAJÍCÍ
Kuchařka: Vlajda