Výborné italské špagety trošku jinak

77
- reklama -

Suroviny

Špagety (Agnesi italské)
1 cibule
1 rajčatový protlak
250g vepřového masa
3 rajčata
1 stroužek česneku
plátek sýra 10 dkg na ozdobu
sůl
pepř
koření (na špagety)

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrolu dáme olej a na něm zpěníme na jemno nakrájenou cibulku, po zpěnění přidáme maso a orestujeme. Zalijeme vodou a přidáme rajský protlak a vaříme dokud není maso měkké.


    Zobrazit celý recept

  2. Potom přidáme prolisovaný česnek, ochutíme, popřípadě zahustíme solamylem,ale nemusíme.

  3. Mezitím si uvaříme špagety – do hrnce dáme vodu, sůl a olej, jakmile voda začne vařit dáme špagety, zamícháme aby se neslepily a přivedeme k varu.

  4. Nakonec nandáme na talíř a posypeme sýrem.

Poznámka od kuchařky

DOPORUČUJI JSOU OPRAVDU VYNIKAJÍCÍ