![Vepřový plátek s čepičkou_5ffcb63da3bdb.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/veprovy-platek-s-cepickou_5ffcb63d855eb.jpeg)
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 plátky kotlety nebo krkovičky
- sůl
- pepř
- mletá paprika
- plnotučná hořčice
- olej
- 1 cibule
- 1 konzerva žampionů (malá)
- 1 červená paprika
- 1 sýr Camembert
Postup přípravy receptu
-
Plátky masa den předem naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a potřeme hořčicí. Necháme do druhého dne uležet.
-
Na pánvi rozehřejeme olej a plátky masa na něm opečeme do měkka.
-
Maso vyjmeme. Ve výpeku opečeme na proužky nakrájenou cibuli, papriku a plátky žampionů z konzervy, můžeme osolit a opepřit.
-
Tuto směs naklademe na opečené maso, položíme plátky Camembertu a necháme zapéct v troubě.
-
Podáváme nejlépe s brambory nebo s bramborovou kaší.
Kuchařka: ivulinka