Vepřovo-papriková směs v bramboráku

97
- reklama -

Suroviny

vepřová kýta na minutky
žlutá paprika
červená paprika
zelená paprika
sůl
marináda:
olej
vegeta
kari
oregáno
hodně česneku
sojová omáčka
bramboráky:
brambory
česnek
mléko
vajíčko
majoránka ( prostě klasika )

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso si nakrájíme na nudličky a naložíme na pár hodin do marinády, kterou si připravíme smícháním oleje, kari, oregána, vegety, sojovky a dosti česneku(vše dle chuti).

  2. Poté maso orestujeme a už nepoužíváme olej.

  3. K masu přidáme nakrájené papriky a společně podusíme do měkka a dochutíme kořením.

  4. Připravíme si bramboráky.

    Směs pokládáme na placky a přeložíme.

Poznámka od kuchařky

Že mám jídlo vyfotit jsem si uvědomila v momentě, kdy jsme měli rozpapáno 🙁

Tak snad někd, kdo vyzkouší, foto dodá 🙂