
- reklama -
Suroviny
            4 porce
							
    
- 4 plátky vepřové kotlety
 - 100 g pikantního salámu
 - 80 g slaniny
 - 500 g kysaného zelí
 - 1 cibule
 - 4 lžičky dijonské hořčice
 - papriková pasta podle chuti ( viz fotka )
 - sůl
 - pepř
 
Postup přípravy receptu
- 
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na každý rozetřeme jednu lžičku dijonské hořčice.
 - 
Rozdělíme na ně plátky salámu, zavineme, osolíme a opepříme i z vnější strany a upevníme špejlí.
 - 
Do zapékací misky vložíme zelí promíchané s drobně pokrájenou cibulí, nahoru rozložíme závitky, potřeme je paprikovou pastou, posypeme slaninou, pokrájenou na kostky.
 - 
Zakryjeme alobalem a dáme do vyhřáté trouby cca na 180°. Pečeme do změknutí masa, před koncem pečení sundáme alobal, aby maso “ chytlo barvu „. Nemělo by být ale moc vypečené. Podáváme s vařeným bramborem nebo s bramborovým knedlíkem.
 
            Kuchařka: maris
        
            








