
- reklama -
Suroviny
            ?
							
    
- Vepřový bůček
- sůl
- kmín
- kůže
- voda
- (Soli se dává 2 dkg na kilo masa)
Postup přípravy receptu
- 
Bůček vykostíme, pomeleme na velké šajbě, přidáme sůl a důkladně promícháme. 
- 
Nacpeme do tří čtvrtin do zavařovacích sklenic, navrh položíme kůži, mírně posypeme drceným kmínem a do každé sklenice dáme 2 PL vody a zavařujeme při 100 stupních 2 hodiny. Kůži tam dáváme z toho důvodu, aby se vytvořil rosol. 
Poznámka od kuchařky
Je to vynikající pochoutka na chleba.Příště zkusím tuto směs ochutit buď čenekem,nebo osmaženou cibulí.Tady se prostě meze nekladou.
            Kuchař: pavelk
        
 
            