
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 600 g vepřového masa (krkovička, kotleta s kostí)
- 500 g kuřecí játra
- plnotučná hořčice
- hladká mouka
- sladká paprika
- olej
- 1 cibule
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso si nakrájíme na zhruba centimetrové plátky, nařízneme po krajích a naklepeme.
-
Maso osolíme a obalíme v mouce smíchané se sl. paprikou.
-
Na rozpáleném oleji osmahneme z obou stran, podlijeme vodou a dusíme dokud není maso měkké. Játra osmahneme na cibulce a nakonec přidáme sůl, pepř a pl. hořčici.
-
Maso naservírujeme na talíř tak, že ho dáme naspod, lehce přelijeme omáčkou a na ni dáme játra.
-
Já si jako přílohu zvolil opékané brambory. Ty jsem uvařil do poloměkka a usmažil v horkém oleji.
Kuchař: greatone









