
- reklama -
Suroviny
- 5 plátků vepřového masa
- 3-4 větší cibule
- 10 plátků slaniny
- plnotučná hořčice
- pepř
- sůl
- červená sladká paprika
- olej
- 5 vajec
- 5 plátků sýra
Postup přípravy receptu
-
Mäso osolíme, okoreníme, z každej strany potrieme trochou červenej sladkej papriky a naklepeme. Na oleji opražíme z oboch strán.
-
Jednu stranu potrieme horčicou a navrch naukladáme plátky slaniny a kolieska cibule tak, aby sme zakryli mäso.
-
Podlejeme trochou vody a necháme dusiť, kým mäso nezmäkne. Na každý plátok mäsa uložíme zvlášť urobené volské oko. Ako prílohu podávame pečené zemiaky a ľubovoľný zeleninový šalát.
Kuchařka: tejaja