Vepřové po debrecínsku

104
- reklama -

Suroviny

Vepřové kotlety nebo libovější krkovice
1 větší cibule
4 stroužky česneku
2 sladkokyselé okurky
1 lžička sladké papriky
1 lžíce kečupu
1 párek
pepř
sůl
olej
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Maso si naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.


    Zobrazit celý recept

  2. Dáme je na rozpálený olej a z obou stran opečeme.

  3. Vyndáme na talíř a ve stejném oleji orestujeme dorůžova cibuli, přidáme nakrájenou okurku,česnek, párek, kečup a papriku, mírně orestujeme, zalejeme vlažnou vodou a přidáme maso.

  4. Dusíme doměkka za občasného podlévání vodou. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší, či hranolkami, určitě by nevadila ani rýže.

Poznámka od kuchařky

Zdroj časopis Katka, paní Eva K. z Jičína