- reklama -
Suroviny
- Vepřové kotlety nebo libovější krkovice
- 1 větší cibule
- 4 stroužky česneku
- 2 sladkokyselé okurky
- 1 lžička sladké papriky
- 1 lžíce kečupu
- 1 párek
- pepř
- sůl
- olej
- hladká mouka
Postup přípravy receptu
-
Maso si naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
-
Dáme je na rozpálený olej a z obou stran opečeme.
-
Vyndáme na talíř a ve stejném oleji orestujeme dorůžova cibuli, přidáme nakrájenou okurku,česnek, párek, kečup a papriku, mírně orestujeme, zalejeme vlažnou vodou a přidáme maso.
-
Dusíme doměkka za občasného podlévání vodou. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší, či hranolkami, určitě by nevadila ani rýže.
Poznámka od kuchařky
Zdroj časopis Katka, paní Eva K. z Jičína
Kuchařka: JanaDorazinova