
- reklama -
Suroviny
- 1/2 kg vepřového plecka
- 2 lžíce oleje
- 1 chilli paprička (nakrájená)
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce kečupu
- 3 lžíce sojové omáčky
- 2 lžíce worchestru
- 1 lžička kukuřičného škrobu
- 1/2 kg činského zelí
- sůl
- pepř
- koření na čínu
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na nudličky a na rozpáleném oleji na větší wok pánvi prudce osmahneme, až se maso zatáhne osolíme, opeříme, přidáme koření na čínu a mírně podlijeme, dusíme do změknutí masa, přidáme čínské zelí, chvíli smažíme s masem, jak zelí začne měknout, zalijeme směsí z kečupu, sojovky, prolisovaného česneku, a worchestru ve které jsme rozmíchali škrob, a za stálého míchaní přivedeme k varu, šťáva se zahustí. Jak příloha jsou výborné smažené nudle, nebo rýže
Kuchař: kedlubna