Vepřové maso na maďarský způsob

65
- reklama -

Suroviny

400 g vepřového masa
300 g vepřových jater
150 g žampionů
1 větší cibule
1 červená paprika
1 zelená paprika
2 rajčata
olej
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky,osolíme,opepříme.

  2. Cibuli a papriky nakrájíme na proužky. Rajčata spaříme,oloupeme a nakrájíme na proužky.

  3. Maso na oleji orestujeme,přidáme papriku,cibuli a rajčata, vše orestujeme, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.

  4. Játra a žampiony nakrájíme na plátky, na oleji pořádně opečeme a vsypeme do směsi s vepřovým masem. Promícháme a krátce podusíme.

    Podávám s bramborem.