
- reklama -
Suroviny
3 – 4 skleničky
- 220 g mrkve
- 100 g petržele
- 50 g celeru
- 1/4 cibule
- 100 g vepřového masa
- 250 ml vody
- špetka tymiánu
- 100 ml kojeneckého mléka i více
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu a maso si nakrájíme na malé kousky a společně s vodou a tymiánem dáme péct tak na 220°C asi tak hodinku a půl. Pekla jsem v uzavřené nádobě. Hlídat vodu!
-
Po upečení do měkka přidáme kojenecké mléko a vše rozmixujeme. Mléka dáme i více, podle toho, jakou chceme mít konzistenci pokrmu.
Poznámka od kuchařky
Možno také přidat nakrájené těstoviny, rýži či pohanku, ale to nechám na vás.
Malý si na tomto pokrmu pošmáknul.
Kuchařka: Boubelinda