![Vepřová roláda v sáčku_5ffa312a2e2ca.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/veprova-rolada-v-sacku_5ffa312a1f848.jpeg)
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 kg vepřového masa na roládu
- 1 větší cibule
- 3 velké žampiony
- 3 větší vejce
- mražený hrášek
- anglická slanina
- plátkový eidam (plátkový tavený sýr)
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme do sklovata, přidáme žampiony na kostičky a mražený hrášek, jen lehce osmahneme a rozklepneme vejce, trochu osolíme.
-
Plát masa ještě rozklepeme, poklademe sýrem, na sýr anglickou a rozetřeme vaječnou směs, přimáčkneme, zarolujeme a svážeme.
-
Zprudka osmahneme na pánvičce (po vaječné směsi).
-
Vložíme do sáčku, možno přidat zbytek směsi, anglickou na kousky, NEpodléváme, zavážeme, propícháme a pečeme 50 minut na 180°C – 200°C.
Poznámka od kuchařky
Pečící sáčky kupuji v OBI ale už jsem je viděla ji ve větších obchodech u potravinových folií, pečícího papíru,..
Kuchařka: E-li-s