
- reklama -
Suroviny
- 800 g vepřového masa upraveného do plátu na roládu
- 50 g debrecínky
- 1 bochánek mozzarelly (125 g)
- lístky bazalky
- 2 větší rajčata
- sůl
- pepř
- olej
Postup přípravy receptu
-
Plát masa naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe plátky debrecínky.
Mozzarellu nakrájíme na plátky a naklademe na debrecínku. Bazalku natrháme na kousky a posypeme mozzarellu.
Navrch naklademe tenké plátky rajčat. -
Maso zavineme do rolády, na povrchu osolíme, opepříme a potřeme olejem.
Připravíme si kus pečícího papíru a roládu do něj zabalíme jako velký bonbón. Zabalenou roládu vložíme do pekáče, podlijeme trochou vody a dáme do trouby.
Pečeme při 220°C asi hodinu a čtvrt. Je-li třeba, v průběhu pečení doplníme pod roládu trochu vody, aby se nevysušovala.
Kuchařka: Angel 666