
- reklama -
Suroviny
- Vepřová plec (krkovička)
- povařené zelené fazolky
- vejce
- slanina
- strouhanka
- česnek
- česnekové květy
- cibule
- rajský protlak
- nové koření
- kmín
- vývar
- sójová omáčka
Postup přípravy receptu
-
Maso připravíme na roládu, naklepeme a osolíme.
-
Na směs zpěníme cibulku se slaninou, česnek, vmícháme vejce, osolíme a necháme srazit.
-
Přimícháme trochu strouhanky.
-
Vychladlou směsí potřeme maso, poklademe fazolkami a svineme do rolády. Zpevníme provázkem.
-
Na oleji necháme zprudka roládu zatáhnout, přidáme cibuli, zbytek slaniny, rajský protlak, koření, česnekové květy, podlijeme vývarem a dusíme do měkka.
-
Nakonec omáčku zahustíme a dochutíme pár kapkami sójové omáčky.
Poznámka od kuchařky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea









