Vepřová roláda plněná fazolkami

54
- reklama -

Suroviny

Vepřová plec (krkovička)
povařené zelené fazolky
vejce
slanina
strouhanka
česnek
česnekové květy
cibule
rajský protlak
nové koření
kmín
vývar
sójová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Maso připravíme na roládu, naklepeme a osolíme.

  2. Na směs zpěníme cibulku se slaninou, česnek, vmícháme vejce, osolíme a necháme srazit.

  3. Přimícháme trochu strouhanky.

  4. Vychladlou směsí potřeme maso, poklademe fazolkami a svineme do rolády. Zpevníme provázkem.

  5. Na oleji necháme zprudka roládu zatáhnout, přidáme cibuli, zbytek slaniny, rajský protlak, koření, česnekové květy, podlijeme vývarem a dusíme do měkka.

  6. Nakonec omáčku zahustíme a dochutíme pár kapkami sójové omáčky.

Poznámka od kuchařky

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/