Vepřová panenka „ARGENTÍNA“

71
- reklama -

Suroviny

vepřová panenka
koření Argentína
barevný pepř
olej
Salát:
ledový salát
červená paprika čerstvá nebo jiná barevná paprika
rajčata
sůl
barevný pepř
sojová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou panenku odblaníme a nakrájíme na stejné válečky.


    Zobrazit celý recept

  2. Každý váleček potřeme olejem, lehce posypeme čerstvě mletým barevným pepřem a kořením argentína.

  3. Zabalíme do alobalu a necháme v ledničce nějakou dobu odležet.

  4. Poté na pánvi zprudka opečeme ze všech stran, přendáme na plech na pečící papír nebo alobal a dáme do trouby cca na 10-12 minut.

  5. Upečenou panenku necháme zabalenou v alobalu 10 minut odležet.
    Jako přílohu jsem volila ledový salát s paprikou a rajčaty, mírně osolený, opepřený opět čerstvě mletým barevným pepřem a lehounce zakápnutý sojovou omáčkou.

Poznámka od kuchařky

Jako přílohu jsem volila ledový salát s paprikou a rajčaty, mírně osolený, opepřený opět čerstvě mletým barevným pepřem a lehounce zakápnutý sojovou omáčkou.

Zdobené grilovaným česnekem.