Suroviny
- vepřová panenka
- koření Argentína
- barevný pepř
- olej
- Salát:
- ledový salát
- červená paprika čerstvá nebo jiná barevná paprika
- rajčata
- sůl
- barevný pepř
- sojová omáčka
Postup přípravy receptu
-
Vepřovou panenku odblaníme a nakrájíme na stejné válečky.
-
Každý váleček potřeme olejem, lehce posypeme čerstvě mletým barevným pepřem a kořením argentína.
-
Zabalíme do alobalu a necháme v ledničce nějakou dobu odležet.
-
Poté na pánvi zprudka opečeme ze všech stran, přendáme na plech na pečící papír nebo alobal a dáme do trouby cca na 10-12 minut.
-
Upečenou panenku necháme zabalenou v alobalu 10 minut odležet.
Jako přílohu jsem volila ledový salát s paprikou a rajčaty, mírně osolený, opepřený opět čerstvě mletým barevným pepřem a lehounce zakápnutý sojovou omáčkou.
Poznámka od kuchařky
Jako přílohu jsem volila ledový salát s paprikou a rajčaty, mírně osolený, opepřený opět čerstvě mletým barevným pepřem a lehounce zakápnutý sojovou omáčkou.
Zdobené grilovaným česnekem.