
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 plátky vykoštěné kotlety ( nebo s kostí)
- 1 kávová lžička Tandoori masala ( směs koření)
- chilli
- solamyl na obalení
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- sůl
- 1/2 dl mléka
- špetka podravky
Postup přípravy receptu
-
Kotlety (pokud možno co nejtenší a neklepat, je to jedno z nejsušších mas vepřového a po naklepání se vysušuje) osolíme, okořeníme a obalíme v solamylu.
-
Zprudka osmahneme, vyndáme maso na talíř a do výpeku na pánvi nalijeme mléko a špetku podravky, necháme přejít varem.
Podlejeme kotletky na talíři a podáváme.
Poznámka od kuchařky
Příloha jsou plněné papriky s rýží a párečkem osmahlé na teflonové pánvi a chléb
Kuchařka: k.radulka









