Vepřová minutková Tandoori masala

115
- reklama -

Suroviny
2 porce

2 plátky vykoštěné kotlety ( nebo s kostí)
1 kávová lžička Tandoori masala ( směs koření)
chilli
solamyl na obalení
1 polévková lžíce olivového oleje
sůl
1/2 dl mléka
špetka podravky

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety (pokud možno co nejtenší a neklepat, je to jedno z nejsušších mas vepřového a po naklepání se vysušuje) osolíme, okořeníme a obalíme v solamylu.

  2. Zprudka osmahneme, vyndáme maso na talíř a do výpeku na pánvi nalijeme mléko a špetku podravky, necháme přejít varem.

    Podlejeme kotletky na talíři a podáváme.

Poznámka od kuchařky

Příloha jsou plněné papriky s rýží a párečkem osmahlé na teflonové pánvi a chléb