Vepřová minutka na „sójovce“

45
- reklama -

Suroviny
2 porce

vepřové maso (může být i jiné)
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce octa
kečup
Majolka®
1/4 lžičky muškátového ořechu
sůl
pepř
1 dl vývaru
1-2 větší cibule
med

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpečenou pánev položíme na plátky nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.


    Zobrazit celý recept

  2. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, zprudka osmahneme z obou stran na pánvi, kde je již cibule, poté přidáme marinádu a dusíme dle potřeby.

  3. Marináda:
    2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce octa, muškátový ořech, sůl, pepř, vývar, med, kečup, majolka.

  4. Na talíři maso podlijeme šťávou z dušení a podáváme s rýží..