- reklama -
Suroviny
- vepřová kotleta
- šunka
- sýr gouda
- niva
- červená paprika
- koření
- olivový olej
- sůl
- pepř
- na přeliv:
- niva
- smetana 12%
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Nejprve si na širší plátky nakrájéme kotletu, každý plátek pak prokrojíme na kapsu, naklepeme.
-
Z trošky oleje, koření si uděláme směs, kterou pak potřeme vnitřek kapsy, z plátkového sýru, šunky, nivy a červené papriky, kterou si nakrájíme na pásky, uděláme balíček a ten vložíme do kapsy, spojíme párátky a celou kapsu osolíme, opepříme.
-
Rozpálíme olivový olej a kapsy opékáme. Po opečení je vložíme do trouby, aby se dopekly.
-
Do výpeku, který nám zbyl na pánvi přidáme nastrouhanou nivu, poté ředíme smetanou, opepříme. Jako přílohu doporučuji rýži nebo jakkoli upravané brambory, pro recept jsem zvolila domácí americké.
Kuchařka: ladoska