
- reklama -
Suroviny
- salám (jakýkoliv, nejlepší je koňský)
- cibule
- česnek
- olej
- chleba
- vajíčka
- pažitka
- sůl
- sýr (strouhaný, nemusí být)
Postup přípravy receptu
-
Salám nakrájený na kostičky osmažíme na oleji, až zhnědne.
-
V jiném kastrůlku na oleji opečeme nakrájenou cibuli na proužky, česnek na plátky a přidáme na kostičky nakrájený chléb, který smažíme až do barvy topinek.
-
Přidáme opečený salám a na to rozklepneme vajíčka, osolíme a posypeme pažitkou. Můžeme ještě posypat strouhaným sýrem. Množství nepíšu, záleží pro kolik strávníků děláme.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: recept mi dal vysokoškolák, který mi říkal, že je to oblíbené jídlo na kolejích.
Kuchařka: Bibinka