Vařené hovězí na hříbkách

111
- reklama -

Suroviny

vařené hovězí maso z polévky
cibule
sádlo
hříbky
sůl
mletý pepř
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle osmažíme cibuli do červena, přidáme houby, já jsem měla ještě loňské mražené, promícháme, zalijeme trochou vody, osolíme a přidáme mletý pepř.


    Zobrazit celý recept

  2. Na mírném ohni dusíme, až hříbky změknou. Pokud chcete více šťávy, zaprášíme hladkou moukou, zalijeme trochou vody a provaříme.

Poznámka od kuchařky

Zůstalo mi celkem pěkné vařené maso z hovězího krku a neměla jsem chuť na omáčku, tak jsem udělala dušené.

Jako příloha, brambory nebo lze i rýži.

Dobrou chuť!