
- reklama -
Suroviny
30 porcí
- 100 g datlí
- 50 g 100% arašídového másla
- 80 g hořké čokolády
- 8 g kokosového oleje
Postup přípravy receptu
-
Vybereme ty datle, které se dají otevřít. Lžičkou je opatrně plníme arašídovým máslem. Máslo použijte nějaké méně tekuté (nebo to svoje dejte na chvíli do lednice).
-
Hořkou čokoládu rozpustíme s kokosovým olejem a nakonec v čokoládě naplněné datle obalíme. Dáváme na plech vyložený pečícím papírem a ztuhnout do lednice.
-
Poté je přemístíme do skladnější nádoby a nadále skladujeme na chladném místě. Počet vám vyjde podle toho, kolik použijete datlí.
Poznámka od kuchařky
Tento, ale i mnohé další recepty naleznete na stránkách http://www.ragefitness.cz
Kuchař: RageFitness.cz