
- reklama -
Suroviny
- 6 vajec
- 200 g pomazánkového másla
- 200 g Zlatá Haná olivová
- jedna velká cibule
- pikantní hořčice
- sůl
- pepř
- pažitka
Postup přípravy receptu
-
Vejce rozklepneme do pánve a uděláme za pomoci vařečky takovou trhanou omeletu. Vzniklou vaječnou hmotu necháme vychladnout.
-
Do mísy si dáme obsah balení pomazánkového másla, tuku Zlatá Haná a přidáme vychladnutou vaječnou hmotu.
-
Směs doplníme na velmi jemno nakrájenou cibuli, lžíci pikantní hořčice, solí, pepřem a na jemno nasekanou pažitkou. Vše za pomoci šlehače vyšleháme do směsi lehce hrudkovité a dáme vychladit.
Podáváme namazané na čerstvém chlebu, nebo na křupavé bagetě.
Poznámka od kuchařky
Jako příloha tentokrát sýrové mini rohlíky z „Balkánské pekárny“ na rohu ul. Bratislavská-Cejl v Brně.
Kuchař: Colombo65