Vaječno – máslová pomazánka

58
- reklama -

Suroviny

6 vajec
200 g pomazánkového másla
200 g Zlatá Haná olivová
jedna velká cibule
pikantní hořčice
sůl
pepř
pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Vejce rozklepneme do pánve a uděláme za pomoci vařečky takovou trhanou omeletu. Vzniklou vaječnou hmotu necháme vychladnout.

  2. Do mísy si dáme obsah balení pomazánkového másla, tuku Zlatá Haná a přidáme vychladnutou vaječnou hmotu.

  3. Směs doplníme na velmi jemno nakrájenou cibuli, lžíci pikantní hořčice, solí, pepřem a na jemno nasekanou pažitkou. Vše za pomoci šlehače vyšleháme do směsi lehce hrudkovité a dáme vychladit.
    Podáváme namazané na čerstvém chlebu, nebo na křupavé bagetě.

Poznámka od kuchařky

Jako příloha tentokrát sýrové mini rohlíky z „Balkánské pekárny“ na rohu ul. Bratislavská-Cejl v Brně.