- reklama -
Suroviny
2 porce
- 1 větší makrela (nebo 2 menší)
- 1 zelená kapie
- 10 cherry rajčátek
- 1/2 bílé cibule
- 1-2 stroužky česneku (podle velikosti)
- pepř
- koriandr
- sůl dle chuti (pozor, makrela je už slaná)
- bazalka
- pažitka
- řeřicha
- tuk na pánev
Postup přípravy receptu
-
Makrelu vykostíme a maso nakrájíme na sousta.
-
Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na plátky, kapii na kousky a rajčátka přepůlíme.
-
V pánvi rozehřejeme tuk, necháme rozvonět cibuli a česnek.
-
Vsypeme tam kapii, po 5 minutách přidáme rajčata. Okořeníme.
-
Po dalších 3 minutách přidáme maso a bylinky, vypneme sporák a necháme spojit chutě. Po případném dochucení ihned podáváme.
Zdroj: Upraveno podle časopisu Dia styl
Kuchařka: spagetka