
- reklama -
Suroviny
20 porcí
- 1/2 kg párků
- 1/2 kg hlíva
- cca 4 cibule
- 30 lžic vody
- 10 lžic octa
- 8 lžic worcesterové omáčky
- 8 lžic oleje
- 4 lžíce hořčice
- 2 bobkové listy
- mletý pepř
- dlouhá chilli paprička
- sůl
- 8 lžic kečupu
Postup přípravy receptu
-
Smícháme vodu, ocet, worcester, olej, hořčici, přidáme bobkový list, mletý pepř, koření, nakrájenou chilli papričku, sůl a hlívu.
-
Vše vaříme 10 minut.
-
Pak rovnáme vrstvy – párek, cibule a nálev s hlívou.
Nakonec lžící pomačkáme, aby unikl přebytečný vzduch.
Vše by mělo být pod nálevem. -
Necháme v chladu minimálně 24 hodin.
Kuchařka: hemriettas