Utopenci s hlívou – pikantní

64
- reklama -

Suroviny
20 porcí

1/2 kg párků
1/2 kg hlíva
cca 4 cibule
30 lžic vody
10 lžic octa
8 lžic worcesterové omáčky
8 lžic oleje
4 lžíce hořčice
2 bobkové listy
mletý pepř
dlouhá chilli paprička
sůl
8 lžic kečupu

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme vodu, ocet, worcester, olej, hořčici, přidáme bobkový list, mletý pepř, koření, nakrájenou chilli papričku, sůl a hlívu.

  2. Vše vaříme 10 minut.

  3. Pak rovnáme vrstvy – párek, cibule a nálev s hlívou.
    Nakonec lžící pomačkáme, aby unikl přebytečný vzduch.
    Vše by mělo být pod nálevem.

  4. Necháme v chladu minimálně 24 hodin.