
- reklama -
Suroviny
xx
- Špenátové listy (já použila ze zahrady, už trochu přerostlé :))
- Naklíčení fazole mungo (co mi zbyly ze školy)
- Česnek
- Kousek klobásky
- Rajče
- Sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Špenát si trochu spaříme, přidáme nakrájenou klobásku na malé kousíčky, prolisovaný česnek a fazole, minutku necháme na největším plamenu, přidáme nakrájená rajčata a dochutíme solí a pepřem.
Poznámka od kuchařky
Dnešní velice rychlá večeře, potřebovala jsem přebrat špenát na zahradě a taky zkusit něco s fazolemi (mimochodem ty jsou velice zdravé!! a chutné – na počátku klíčení chutnají jako hrašek a určitě si o nich něco přečtěte, stojí za to)
Kuchařka: lucik.233