- reklama -
Suroviny
- suroviny na běžný dortový korpus
- krém tvarohovo želatinový
- 500 g tvaroh
- 1 šlehačka
- 1 želatinový ztužovač
- umělé sladidlo dle chuti
- trochu citronové šťávy
- mandarinkový kompot na pokladení trochu marmelády na potření
- želatina na polití dortu
Postup přípravy receptu
-
Korpus rozkrojit na dva díly. Jeden díl korpusu dát na tácek a uzavřít rámem z dortové formy.
-
Tvaroh ušlehat s umělým sladidlem a citronkou. Ušlehat šlehačku a ztužovač dle návodu a lehce vmíchat do tvarohové hmoty.
-
Naplnit tvarohovým krémem. Poklást mandarinkami a přiklopit druhou části korpusu. Potřít marmeládou a polít želatinou.
-
Měla jsem jenom jednu a dortovou formu 26 cm. Takže je tam jenom slaboulinká vrstvička. Chtělo by to dva sáčky.
Kuchařka: aja.g