
- reklama -
Suroviny
6 porcí
- 6 ks broskve
- 250 g tvarohu
- 1 zakysaná smetana
- 200 ml mléka
- vanilkový pudink Olé bez vaření
- 4 polévkové lžíce cukru
- Dortové želé:
- 2 ks dortové želé
- 500 ml vody
- cukr
Postup přípravy receptu
-
Broskve si umyjeme, zbavíme pecek. Tvaroh, zakysanku a cukr krátce zašleháme, přidáme mléko, pudink a šleháme 3 minuty.
-
Směs rozdělíme na poloviny, do jedné půlky vmícháme 2 broskve nakrájené na malé kostičky, do druhé poloviny vmícháme 2 rozmixované broskve a poslední 2 broskve si necháme na ozdobu.
-
Do 6 sklenic, dáme dolů krém s krájenými broskvemi a na něj krém s rozmixovanými broskvemi. Dáme aspoň na hodinu do lednice. Ozdobíme a zalijeme, podle návodu připraveným želé.
Kuchařka: nofrona