Tvarohová bublanina s rybízem

174
- reklama -

Suroviny

4 vejce
200 g rostlinného tuku (Hera)
150 g moučkového cukru
500 g tvarohu
350 g krupice
1 dcl mléka
citronová kůra
šťáva z citronu
500 g ovoce (osvědčený mám červený a černý rybíz)

Postup přípravy receptu

  1. Tuk smíchám s cukrem, přidám žloutky a tvaroh. Hmotu rozředíme mlékem a přisypu krupici, nastrouhám kůru a vymačkám šťávu z dobře umytého citronu. Z bílků ušlehám tuhý sníh a přimíchám ho ke směsi.


    Zobrazit celý recept

  2. Vše dám na vymazaný a vysypaný plech strouhankou. Navrch ovoce. Vložím do předehřáté trouby a peču 40-50 minut na 180°C (elektrická trouba).

  3. Po upečení posypu moučkovým a vanilkovým cukrem.

Poznámka od kuchařky

Věřím, že bude chutnat, je prostě skvělý! :-)Dobrou chuť!