
- reklama -
Suroviny
4-5 porcí
- 300 g tuňáka ve slunečnicovém oleji
- 120 g baby špenátu
- 1 smetana na vaření (12%)
- 100 g parmezánu
- 1/2 ČL chilli
- 1 balení těstovin dle výběru
- sůl
- pepř
- bazalka
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny předvaříme. Na větší pánvi zlehka osmažíme celý obsah tuňákové konzervy a přidáme špenát.
-
Asi po 5-ti minutách přidáme již předvařené těstoviny a přilijeme smetanu na vaření. Vše dohromady promícháme a přisypeme nastrouhaný parmezán.
-
Směs mícháme tak dlouho, dokud se parmezán nerozpustí. Přidáme chilli, bazalku a pepř, sůl dle chuti. Servírujeme ozdobené nastrouhaným parmezánem.
Kuchařka: Karamelkaaa