
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 200 g hovězí vysoký roštěnec nebo rump (kýta)
- olivový olej – 1 lžička
- rybí omáčka – 1 lžička
- ústřicová omáčka 1 PL
- tmavá sojová omáčka 1 PL
- máslo – plátek
- švestkové víno – 2 PL
Postup přípravy receptu
-
Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky(2mm), velmi důkladně osušíme a dáme na předehřátou pánev s olivovým olejem.
-
Po minutě opékání maso otočíme, přidáme plátek másla, rybí omáčku, ústřicovou omáčku a sojovou omáčku, necháme lehce opéct a podlijeme vínem.
-
Přiklopíme pokličkou a necháme dojít pár minut bez zdroje tepla.
Podáváme s bagetkou nebo tousty.
Poznámka od kuchařky
Před podáváním můžete lehce posolit ale není třeba, omáčky maso osolí dostatečně.
Kuchař: Fantom









