
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 1 tuňák ve vlastní štávě
- 100 g salátové okurky
- 1 jarní cibulka
- 5-10 dkg hlávkového zelí
- kukuřice ve slaném nálevu
- 8 ks cherry rajčátka
- 3 lžíce bílého jogurtu
- lžíce olivového oleje
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Salátovou okurku, hlávkové zelí, cherry rajčátka si nakrájíme na menší kousky.
-
Přidáme jemně nasekanou jarní cibulku a kukuřici (podle sebe, jak kdo má rád).
-
Tuňáka zbavíme štávy a přidáme k zeleninové směsi.
-
Osolíme, opepříme, zakápneme olivovým olejem a zjemníme jogurtem. Podáváme s celozrným pečivem
Poznámka od kuchařky
Lehký, zdravý a osvěžující salátek
Kuchařka: Pejli