
- reklama -
Suroviny
- 3 konzervy tuňáka
- 3 plátky rýžového chleba
- 1 sklenice mléka
- 1 lžíce Solamylu
- 1 kelímek bílého jogurtu
- 3 vejce
- 1 rajče oloupané a nahrubo nastrouhané
- 1 lžíce másla
- 1 lžíce oregana
- 1/2 lžičky pepře
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Tuňáka vyklopíme do mísy a rozdrobíme.
-
V druhé nádobě rozdrobíme rýžový chlebíček a přidáme 1/2 sklenice mléka. Necháme odležet asi 5 minut, až vše změkne, a přidáme do mísy s tuňákem.
-
Ve zbylém mléce rozmícháme solamyl, přidáme do mísy a dobře promícháme. Přidáme zbytek ingrediencí a znovu pořádně zamícháme.
-
Směs vyklopíme do vymazaného pekáčku a pečeme asi 45 min na střední teplotu.
Kuchařka: paajus