- reklama -
Suroviny
- 300 g těstovin
- sůl
- 2 malé neoloupané cukety
- 2 šalotky i s natí
- olivový olej
- pepř
- 100 g sýra feta
- 1 konzerva tuňáka (kousky) v rajčatové omáčce nebo tuňák v oleji
- 1 lžíce dobrého kečupu
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny uvaříme běžným způsobem. Cukety a cibulky nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji. Osolíme, opepříme a vmícháme do těstovin.
-
Přidáme rozmělněného tuňáka a vložíme do vymazané zapékací misky a posypeme nakrájenou fetou (fetu jsem neměla, vmíchala jsem směs sušených strouhaných tvrdých sýrů). Krátce v horké troubě zapečeme. Posypeme bylinkami.
Poznámka od kuchařky
Chutná a jednoduchá rychlovka.
Zdroj: časopis Nejlepší recepty
Kuchařka: Marta