Tuňákové těstoviny

118
- reklama -

Suroviny

300 g těstovin
sůl
2 malé neoloupané cukety
2 šalotky i s natí
olivový olej
pepř
100 g sýra feta
1 konzerva tuňáka (kousky) v rajčatové omáčce nebo tuňák v oleji
1 lžíce dobrého kečupu

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme běžným způsobem. Cukety a cibulky nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji. Osolíme, opepříme a vmícháme do těstovin.


    Zobrazit celý recept

  2. Přidáme rozmělněného tuňáka a vložíme do vymazané zapékací misky a posypeme nakrájenou fetou (fetu jsem neměla, vmíchala jsem směs sušených strouhaných tvrdých sýrů). Krátce v horké troubě zapečeme. Posypeme bylinkami.

Poznámka od kuchařky

Chutná a jednoduchá rychlovka.

Zdroj: časopis Nejlepší recepty