
- reklama -
Suroviny
- 1 pomazánkové máslo bez příchutě
- 1 konzerva tuňáka v olivovém oleji
- 1 zralé avokádo
- 1 žlutá paprika nebo červená kapie
- svazek pažitky
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
V misce smícháme pomazánkové máslo, částečné slitou konzervu tuňáka, na malé kostky nakrájenou kapii a pažitku. Z avokáda vydlabeme dužinu, rozmačkáme vidličkou a přidáme do misky. Dochutíme solí a pepřem.
-
Mažeme na pečivo, můžeme dozdobit nakrájenou jarní cibulkou.
Poznámka od kuchařky
zdroj: časopis Gurmet
Výborné je k pomazánce připravit předpečené bulky (dají se koupit v albertu), které jsou za pět minut dopečené v troubě. Jsou nádherně křupavé.
Kuchařka: Lenchula