
- reklama -
Suroviny
- 2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě
- 1,5 vaničky sýru Philadelphie
- 2 jarní cibulky
- 1/2 malé plechovky sterilované kukuřice
Postup přípravy receptu
-
Šťávu z konzervy slijeme, tuňáka dáme do misky a rozmačkáme.
-
Přidáme Philadelphii, sterilovanou kukuřici a nadrobno nakrájenou jarní cibulku.
-
Pořádně promícháme a můžeme podávat.
Poznámka od kuchařky
Tuňákové pomazánky tu jsou, ale takhle jednoduchou jsem tu nenašla. Je hotová za pár minut a velmi dobrá.
Pokud není k dostání sýr Philadelphia, myslím, že by se dala použít i Lučina, případně nějaký jiný termizovaný sýr.
Pomazánku netřeba solit, tuňák je slaný dost.
Kuchařka: Johanka128