- reklama -
Suroviny
9 porcí
- 2x Créme Olé – pudink za studena
- 2x kompot mandarinkový (lze jakýkoliv)
- 2x šlehačka 0,250 ml (nebo 1x 0,5 l)
- želatina v prášku
- různé druhy ovoce
- korpus kulatý
Postup přípravy receptu
-
Upečeme korpus z piškotového těsta nebo koupíme.
-
Do misky dáme šlehačku, ovoce z dvou kompotů, šťávu zatím z jednoho kompotu a Créme Olé.
-
Misku uzavřeme a „třepeme“, dokud mísa neztěžkně a neudělá se krém. Můžeme i míchat normálně, ale ovoce se potom rozemele.
-
Pokud se nám zdá krém moc hustý, přidáme šťávu z druhého kompotu. Krém rozetřeme na korpus, ozdobíme jakýmkoliv ovocem a zalijeme připravenou želatinou dle návodu na sáčku 🙂
-
Pro ty, kdo drží dietu, můžeme šlehačku nahradit nízkotučným tvarohem, který ale musíme více naředit šťávou z kompotu, příp. mlékem a dosladit.
Kuchařka: Misulka1312