
- reklama -
Suroviny
3-4 porce
- 1 velké vařené kuřecí prso
- 200 g dobrého sýra (čedar nebo gouda), nastrouhaného nahrubo
- 25 g másla
- 1 lžíce Worcestrové omáčky
- 1 lžička hořčice
- 2 lžičky hladké mouky
- asi 4 lžíce piva
- sůl
- pepř
- špetka chilli
- velká francouzská bageta
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na malé kousky a smícháme se všemi ostatními ingrediencemi, podle chuti osolíme a opepříme, kdo má rád ostřejší chuť, přidá špetku chilli koření.
Vzniklou směs přivedeme k varu, ihned odstavíme z tepla a promícháme.
Necháme vychladnout.
-
Bagetu nakrájíme na plátky, naskládáme na plech a necháme krátce předpéct v rozehřáté troubě.
Pak na plátky bagety naneseme připravenou směs a plech vrátíme do trouby.
Chvilku zapékáme, až směs na toustech začne bublat a zlátnout, tak je hotovo.
Hotové toustíky okamžitě podáváme, dokud jsou teplé.
Kuchařka: Angel 666