Topinky s houbami a volským okem

59
- reklama -

Suroviny

200 g lesních hub
1 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku
1 lžíce rajského protlaku
sůl
pepř
špetka chilli
hrst nasekané petrželky
4 vejce
4 topinky (opečené nasucho v topinkovači)

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji krátce zpěníme jemně nasekaný česnek a špetku chilli. Přihodíme houby nakrájené na plátky, osolíme, opepříme a opečeme, až se z hub odpaří všechna voda. Pak vmícháme rajský protlak, osmažíme, vypneme a vmícháme petrželku.


    Zobrazit celý recept

  2. Z vajec připravíme na oleji volská oka.
    Na topinky navršíme připravené houby a ozdobíme volským okem.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: Apetit, upraveno