- reklama -
Suroviny
- 200 g lesních hub
- 1 lžíce olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce rajského protlaku
- sůl
- pepř
- špetka chilli
- hrst nasekané petrželky
- 4 vejce
- 4 topinky (opečené nasucho v topinkovači)
Postup přípravy receptu
-
Na oleji krátce zpěníme jemně nasekaný česnek a špetku chilli. Přihodíme houby nakrájené na plátky, osolíme, opepříme a opečeme, až se z hub odpaří všechna voda. Pak vmícháme rajský protlak, osmažíme, vypneme a vmícháme petrželku.
-
Z vajec připravíme na oleji volská oka.
Na topinky navršíme připravené houby a ozdobíme volským okem.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: Apetit, upraveno
Kuchařka: Angel 666